14 dagar kvar!

Idag är det 14 dagar kvar med tetralysaler! Känns skönt så jag kan börja vara i solen sen och börja jobba med att få bort ärren igen!
I övrigt känns min hud väldigt fett just nu vilket som inte är så bara.. Jag använder inte lika mycket hudkräm i ansiktet just nu då. Panna känns värst när det gäller utslag o så nu. 
Annars är det bra att kämpa på nu snart snart är det ju sommarlov bara 35 skoldagar kvar för mig! Så underbart! Idag har jag en ledig dag till o med så får plugga lite och träna. 


Kommentarer
Malin

Tänkte bara ge dig ett tips! Använt cicatrix nu en månad på söndag och tycker verkligen jag ser resultat. Ärren har blivit tunnare och mindre synliga. Och denna har rekommenderad tid på 2 månader så tänk då hur det ser ut efter en månad till när det redan börjar se bra ut efter en månad! :) jag har även beställt hem skinroller, så hoppas det plus fortsättning av cicatrix tar bort dem jävlarna tillsist! Kram! :)

2013-04-20 @ 00:55:48
URL: http://malinfranzzon.blogg.se
Karolina

Åh så kul att det fungerar för dig! :) Låter som något jag bordet testa efter tetralysal. Hur fungerar den med sol? Kram!

2013-04-21 @ 17:59:16
URL: http://omatthaakne.blogg.se
Malin

Jag såg en annan tjej som hade använt cicatrix, så sa hon att hon brukade ta på den och sen bleka i solen under dagen! Så det ska nog inte vara några problem! :) kram!!

2013-04-22 @ 00:04:22
URL: http://malinfranzzon.blogg.se
Karolina

Så bra att det fungerar så kan jag ju använda den under sommaren :) Kram!

2013-04-22 @ 21:20:05
URL: http://omatthaakne.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

OmAttHaAkne

Om att ha akne? Att gå på Roaccutan, Tetralysaler, Yasmine och Diane!

RSS 2.0