Sjukhus och dåliga doktorer!

Ja.. var jag på tre sjukhus och när jag kom till akuten hände detta! jag hade så ont i magen de trodde det var blindtarmen.. de tror att jag har haft en mindre inflammation men att den gått över.. annars brukar folk få operera när sådant händer men jag hade tur! och när man äter roaccutan ska man ALLTID tala om det för läkaren. jag gjorde det när jag kom till sjuksköterskan och hon skrev upp det. när doktorn sen hundra år senare kommer för att titta på mig så frågar han mig vad roaccutan är!! HALLÅ!!! han säger att han inte har kunnat hitta något om det i deras databas och undrar om det är felstavat. det var det inte. jag sa att det var mot min akne och att det inte vara godkänt i sverige och skrevs ut på lisens. han hade ingen aning om vad det vara o fattade ingenting. jag blev väldigt förvånad o lite sur på han..

Hade han googlat order hade han fått fram hur mycket som helst om vad det var..

Min pappa kollade även själv för han jobbar på ett sjukhus om vad där stod om roaccutan.
där står typ: används mot kraftig akne. skrivs ut på lisens. där står inte ett ord om hur farlig den är eller något!

Doktorn sa att han skulle kolla upp vad det var o sen stängde han dörren o gick sin väg...

Tycker det är lite förjävligt..

Läkare besök.

Sjuk men mycket lycklig tjej var idag på sjukhuset och hos hudläkaren! allt är helt underbart.. jag ska få äta 6 tabletter i 32 dagar till sen får jag sluta på roaccutan! (jag kanske lägger på några dagar + men vi får se).. jag kunde inte varit lyckligare när jag gick ut från rummet. läkaren sa på skoj till mig att hon hoppas på att hon aldrig ser mig igen! hehe, ja så kan man ju också se på saken. hon sa även att om det är några problem så får jag komma tillbaka till hösten!

Nu hoppas ju bara jag på att ansiktet håller sig fint till juni o att det sen är en mycket fin sommar med massor av sol så att mina ärr kan blekas bort..

Nu kan man börja kolla på klänningar med sjukt urringad rygg.. innan har det varit omöjligt att bära en sån för akne på ryggen men nu är den fin fin o får ryggen bara lite sol också så är allt helt perfekt! allting känns bara som drömmar än men en liten bit kavar att kämpa sen är jag där!

Am so lucky lycky!

90 dagar!

Nu har 90 dagar gått och imorgon så ska jag till min hud läkare! då hoppas jag på att jag ska få äta sex tabletter och så hoppas jag med hela mitt hjärta att jag ska få sluta i mars så jag kan sola under min klassresa till Polen som är de sista dagarna i maj!

Mitt ansikte är ganska bra har fått lite finnar de senaste dagarna men de försvinner ganska snabbt. sen blir jag torr i ansiktet så att det blir död hud eller vad man ska säga o rör man vid det så trillar det av och blir röda områden.. inte så kul!! men hoppas det blir bättre. mina armar är inte så röd o torra längre o tur är väl det!
Var även tyvärr lite halv sjuk idag så åkte hem från skolan vid lunch så är inte riktigt på topp så här för att fira 90 dagar!

Biverkningar som jag inte fått.

Bivärkningarna är ju olika från person till person! jag har tex inte haft problem med att det blev värre i början, trötthet, hår avfall eller muskelvärk.

Jag märkte inte att det blev sämre i början bara bättre de första 3 veckorna när jag bara åt 3 tabletter så försvan stor del av allt det som stog ut på kinderna..

Jag tränar 8 timmar i basängen i veckan och försöker från och med här om veckan att tränna 1 timme i gymmet.. (dock hra jag bara lyckats med det en gång.. opppsss!) jag är så gott som beroende av min idrott så tur är det väl att jag inte har fått muskelvärk!

Och som många vad jag märkt på sinna bloggar skriver att de blir trötta har jag inte heller fått.. det skulle aldrig iheller funka för mig.. jag är igång i stort sätt hella tiden från 6 på morgonen till 22-23 på kvällen en vanlig skoldag.. trött kan man vara men man får fan göra det som ska hinnas med ändå!

Dock har jag problem med delen (ingen alkohol) !!!!!!!!!! den suger! det är ju inte kul om man är på fest o alla andra dricker men inte du.. det är sååå tråkigt! på nyår gjorde jag något helt annat för då visste jag att om jag var på fest så skulle jag inte kunna låta bli.. iaf inte på nyår av alla dagar!!! jag har infört en regel till mig själv 3 dl vodka max! den regelen är jag stolt över! man blir inte full o man skadar förhoppningsviss inte levern!

Sammt att jag kommer få vara nyckter på valborg, min fördelse dag, + skolavslutning o midsommar om jag har otur!!

Igår kollade jag mycket på olika saker om roaccotan.. kollade på bloggar o även video från folk som har ätit roaccutan. man ser hur det hjälper o det gör mig så sjukt glad! roaccutan är en riktig saga med (vi lever lyckliga ia alla våra dagar) i slutet!

Sen har jag även märk att jag är den yngsta som jag hittat iaf som går på roaccutan.. (snart 16 år) det kan man ju undra varför? vissa har skrivit att de vetat att de haft problem men kanske inte viljat erkänna för sig själv o därför inte gå till en docktor för sina problem! det är ju synd.. hella ens ungdom ska ju inte vara förstörd bara för att man inte är nöjd med sig själv och har ont i ansiktet!

Jag själv har alltid varit så att så länge jag inte ser mitt ansikte i spegelen så glömmer jag att jag ser hemsk ut.. förutom o jag haft riktigt ont då! men det är liksom som att när jag hella dagarna är med människor om ser bra ut så glömmer jag bort hur jag själv ser ut.. det är ju bara synd om de stackarna som är tvungna att se mig hella dagarna! tycker synd om dem måste jag säga!

Bilder från 2010-2012

Här är lite bilder på hur mitt ansikte har sätt ut de senaste 2 åren.. och jag kan ju säga att det bara blir värre och värre innan jag fick roaccutan! bilderna från 2011 blev jag helt shockade över!! :/ det ser inte bra ut men så här har det ju sätt ut.. usch!!

Jag har även ett tips! fota ditt ansikte om du har akne.. gör en mapp på datan som du lägger dem i.. det är bra att ha både minnen och något att jemföra med både om det bilr bättre eller om det blir sämre.. för annars är det så lätt att bara tänka att du alltid ser hemsk ut.. men din hud kanske har blivit bättre.. eller som i mitt fall innan. jag trodde alltid att jag såg för jävlig ut och att jag alltid hade mycket akne. men nu när jag tittar på bilder så ser jag ju att när jag gick i sjuan och var 13 år så såg det inte alls lika hemskt ut som i slutet av åtan och början på nian..

Här är bilderna iaf! men man ser iaf en förbättreing från bilden augusti 2011 där uppe till februari 2012 där nere!!! det är ju samma kind fast 6 månade senare!!!!!! whow!


ROACCUTAN I MITT HJÄRTA!!!!!! ♥

85 dagar!

85 dagar och exakt 12 veckor!
Känns bra! jag har inte så torr hud i ansiktet just nu bara läpparna som blir torra hella tiden..
Armarna o benen behöver jag inte heller smörja så ofta längra.
varje dag tänker jag på hur många dagar jag ätigt tabletterna och varje morgon känns det lite bättre..
Huden är slät och då känner man sig vacker. men ännu är det en lång väg kvar!
Om mindre än en vecka så ska jag till docktern igen.. och antagligen göra blodprov och pratta med henne om hur det går! jag hoppas på att jag ska få en tablett till så att jag äter sex om dagen! men det får vi se då!!!
Ska även leta igenom min data på lite bilder så att jag kan vissa hur det har förändrats från innan behandligen till hur det ser ut just nu!

Bra foundation!

Här är den foundation jag köpte för några dagar sen. den är riktigt bra. har en perfekt ton som gör att det ser helt naturligt ut. den täcker ärr ganska bra. och är helt underbar att ha på sig, det känns som du inte bär smink alls.. absolut den bästa jag någonsin provat!

Köpte den på KICKS och den kostade 129 kr just nu. den är ganska ny så därför. annars kostar den 139 kr.
fit me foundation. från märket maybelline. jag har den allra ljusaste nyansen.

Här är som jag kopierade från kicks hemsida om denna produkt.
Fit Me Foundation är en skräddarsydd made-for-you makeup som låter huden andas och lysa igenom. Formulan har en transparent primer-bas som ger en naturlig täckning och innehåller ingen olja. Matchar din hudton perfekt. Har man en varm hudton väljer man en nyans som slutar på 0 och för en kall hudton ska man välja en nyans som slutar på 5. volym 30 ml.


80 dagar!

YES!!!
80 jäkla dagar år nu avklarade!
Idag var jag iväg med några vänner och shoppade. när vi var i en smink affär så pakade en kvinna på mig en fovudndation.. det var en oljefri och icke-komengiunelig sak.. när man har akne ska man ju använda sådana smink produkter om man ska ha något i ansiktet. den värkar bra och mild.. (kommer bild senare)
Jag kan även säga att jag inte har någon knöl på kinden längra!
Min hud är väldigt len just nu inte så torr av sig som innan och jag är jämn.. inga utåtstående saker..tacka gudarna för det!!!!

75 dagar!

Dagarna går, och tur är väl det!!
Jag har fortfarande kvar en av knölarna i kinden.. usch!
Efter att jag trännat idag och kom ut vid duscharna och kollade mig i spegelen trodde jag typ att jag skulle svimma.. jag var helt lilla i huvudet.. hakan och kinderna hade fått en lilla ton.. man såg alla ärr jag har.. det var inte vakert.. Mitt mål just nu är ju att bli av med all akne.. men efteråt? jag blir ju inte av med ärren för det. jag har funderat på det ganska mycket nu.. jag har bestämmt att jag ska göra laser behandling efter sex månader sen sista tableten är svald.. känns som en dröm att jag ska blir vaker i ansiktet!

70 dagar!

Ja då har jag använt roaccotan i hella 70 dagra.. känns som en hell evighet!! och jag har ännu långt att kämpa..
problem jag har just nu är att jag har två knölar på varsen kind. känns inte riktigt bra asså och den ena är typ helt mörk under huden.. läskigt! kännde även att jag ätigt mycket socker idag.. men ingen blindhet.

65 dagar!

Japp!
Idag är det 65 dagar med roaccutan..
Jag tänker skriva var femte dag om hur allt är med medicinen o så..
Idag har jag väldigt tor hud.. direkt när jag kom hem så var det på med hudkräm.. i tjocka lager! armarn var Hemska i skolan.. jag hade en trekvarts tröja o det kändes vid ett att jag hade varit i för kall miljö... huden i ansiktet är ganska fett.. ska nog dra ned med hudkräm i pannan. läpparna är bra. har inte kännt yrsel eller synförendringar på länge.. dock känner jag att jag ätigt mycket socker.. inte bra.. skulle vilja höja dosen av roaccutan.. men det får man ju inte göra så där själv men jag vill..
Jag trodde ju att jag bara skulle gå på medicinen i 4 månader men alla bloggar jag läst så har den som använt det gjort det i 6 månader! Fuck my life säger jag.. denna sommaren är ju viktig! jag vill kunna vara i solen.. jag som är så vit i vanliga fall behöver ju solen mer en någon annan!

En gång grön..

Alla de krämer jag nämt har en hemsk sak gemensamnt!
De bleker ALLT i sin väg.. iaf alla tyger..
Jag hade en gång en fin grön sovtröja o så här ser den ut idag!
Den blev gul :(
Framsida..
Baksida..
Allt som är grönt blir gult o allt som är svart/gråt eller mörkblåt blir rosa!

OmAttHaAkne

Om att ha akne? Att gå på Roaccutan, Tetralysaler, Yasmine och Diane!

RSS 2.0