Äntligen lite sol!

Nu hade det varit soligt o fint i 5 dagar!!! men jag har jobbat 4 av dessa dagar så har bara idag fått åka till stranden och äntligen fått sola! underbart!! men det värkar inte som om solen hjälper mot ärren för jag ser bara ännu hemskare ut eftersom jag får fräknar när jag får sol på mig och mitt ansikte blir lite rött så jag ser mer ut som en prickigkorv i huvudet! och det kan jag ju inte påstå är det minsta vackert tyvärr.. men jag kämpar på här! nu för tiden smörjer jag mig bara enstaka gånger i ansiktet med hudkräm för jag blir inte torr alls. men mina läppar smörjer jag lite mer för det behövs! 

Bild..

Nu var det ett tag sedan jag la in en bild på mitt ansikte så får väl göra det! 
 
                  
                       Vänster                                                 Höger                     
 
Ser inte bra ut......   Är så trött på det! Men får väl överleva ett tag till.... 
 
De säger att mjölk produkter ger dig akne... och jag älskar yoghurt så det är ett problem.. någon känd människa som hade problem med akne gav som förslag att man skulle bli vegan för tydligen fick du stroland hud ut av det!
 
En vegan är en som avstår från alla animaliska produkter såsom kött, fisk, fågel, mjölkprodukter, ägg, honungs- och vaxprodukter samt olikatillsatser av animaliskt ursprung.
 
Nä det där hade inte jag överlevt! Så det skiter jag i att ens försöka vara för det kommer inte gå!

Dålig uppdatering!..

Ja jag har ju inte varit den bästa på att uppdatera precis denna månaden.. men nu finns det ett inlägg som jag lovat tidigare att jag skulle skriva. och som jag skrivit där så är jag glad för att mitt ansikte är lent och fint och ej gör ont längre.. men jag tycker inte om mina ärr som jag tycker syns väldigt mycket nu.. det är fortfarande lite den där känslan av att man tror man ser så bra ut men när man ser sig i spegellen så inser man att nä det ser inte bra ut!.. ja jag hoppas på det bästa nu med allt.. och nu ska jag vara bättre på att göra inlägg resten av sommaren!!
 
Om det är någon som går på roaccutan nu under sommaren och läser min blogg så skriv gärna en kommentar om hur det går för dig! är det jobbigt med solen? dricker du alkohol även om du inte borde? har du en bra läkare? har du gått på roaccutan eller ska du gå på roaccutan? eller om någon läsare vill fråga mig något så bara kommentera!

3 månader efter roaccutan!

Det är 3 månader sedan jag tog den sista tabletten på en lördag morgon den 7 april..
 
Känns som om det vara länge sen.. väldigt länge sen! 
 
Men hur är det med mitt ansikte nu då??? 
Jag är nöjd med att jag inte har några utslag eller något sådant som liksom står ut! det är riktigt skönt! den bästa känslan är när man vaknar på morgonen o man känner det. att ansiktet är lent och fint o man har inte ont o eller är torr eller något! man är helt normal! sjukt underbar känsla, den är obeskrivlig!
 
Så med det är jag nöjd! men mina ärr är jag inte det minsta nöjd med!! och eftersom det aldrig är någon sol i det är landet så kommer de aldrig blekas bort i heller! så nu är min plan att börja använda en olja som är mot ärr och sånt från första september om inte tidigare, så får vi se om de går bort eller om jag kommer göra laser senare.. men med det får jag vänta tills i januari hade jag tänkt! men vi får se vad som händer! allt kan ju hända..
 
 

Solsolsol..

Nu börjar det bli lite varmare och jag har solat lite de senaste dagarna. det känns skönt för jag vill verkligen få bort ärren i min ansikte!! och solen ta även kol på mindre finnar som jag har.. och jag är försiktig o har inte bränt mig tack o lov! de där 4 finnarna jag skrev om sist har nästan försvunnit eller iaf 2 av dom!! 
 
Har även kommit på att jag inte har skrivet något de två sista veckorna om hur det är o så.. sån där veckorna rapport jag gjort efter roaccutan!! men jag ska göra en varje månad nu ist så nästa är på lördag den 7 juli.

OmAttHaAkne

Om att ha akne? Att gå på Roaccutan, Tetralysaler, Yasmine och Diane!

RSS 2.0