Valborg!!

Nu börjar det bli riktigt varmt ute och allting börjar slå ut. Idag har jag varit ute och gått en runda i solen. jag kan säga att jag var livrädd!! hade på mig svarta kläder o solkräm i huvudet. och en schall om huvudert. såg antagligen inte klok ut men hoppas ingen såg mig! och jag tror mitt ansikte klarade sig ganska bra från solen. och det var värkligen sjukt varmt. där solen stod på hella tiden var det 22 grader!

Den här solkrämen använder jag. den är köpt på apoteket 145 kr. och är för känslig hud.


Och sen har jag även hittat något som verkar hjälpa mot mina utslag på benen. det är helosan salva. tog på den igår kväll innan jag skulle sova och på morgonen var det mycket bättre på benen. jag vet ju inte varför jag har fått utslag där. det kan både vara roaccutan eller en tvål eller min senast köpta hudkräm till kroppen, för den verkade vara konstig! och sen har jag kliat på det så det ser inte klokt ut och antagligen har jag fått blåmärken av det också så hårt jag kliat!


Nu får jag min sann sätta lite fart och fixa mig inför kvällen!! hoppas alla har en sjukt bra valborg för det tänker jag ha iaf! Party time people ♥♥♥

3 veckor efter!

Idag är det bara 5 veckor kvar tills jag får vara i solen jippi!!!

Idag har jag varit på en konfirmation och jag strålar verkligen med mitt ansikte. det är så fint nu när man har på sig smink, ärren syns inte så mycket då ju. denna veckan har jag faktiskt fått komplimanger om mitt ansikte för att de verkligen ser förbättringen av min hud. det känslan att höra det skulle jag aldrig i hela mitt liv kunna ha föreställt mig innan roaccutan!

Min hud är som sagt bra i ansiktet och jag har kommit på att till o med min haka har ju blivit bra! dock har jag utslag fortfarande på benen o fy var det är hemskt.. har lite på armarna också.. o jag vet inte vad det beror på!

Tekniskt fel o fullt upp!

Det har varit något konstigt med bloggen så mitt inlägg om 2 veckor efter har inte visat sig fören idag tror jag.. förlåt för detta!

Nu börjar det bli fullt upp med att skolan snart slutar man och så händer massa andra saker runt omkring mig. känner att jag varit lite dålig på att uppdatera så får verkligen skärpa mig! idag blir det snart att åka på begravning för en mycket speciell person! så får börja fixa mig. mina utslag har lugnat sig lite på benen och mitt ansikte ser helt okej ut och jag är redo för dagen!

2 veckor efter!

Ansiktet ser bra ut och jag är inte lika torr i ansiktet och på läpparna nu längre, det känns skönt! och är ett bevis på att det går på rätt håll iaf. jag har några långvariga finnar som inte vill ge med sig men annars är det lika fint som när jag slutade med roaccutan! dock så är de där utslagen på mina ben kvar. det kliar som fan och ser för jävligt ut! mina ben är inte vackra kan jag säga.. men jag får låta bli att röra det och ist smörja med hudkräm så får vi hoppas det blir bättra!

Ojojajaj!

Jag har fått utslag på benen och magen! och det måste ju vara någon kombination av roaccutan, torr hud och klor! är inte kul alls.. fick det för några dagar sedan först lite röda utslag över hela kroppen inte många men några. det var som finnar, fast ändå inte! jag fick lite panik o tänkte ska jag nu få det här överallt? men det blev inte mer.. fören igår då minna ben började klia och hade utslag som liknade när man har bränt sig på nässlor! detta hade jag från knäna och upp till låren! och idag har jag även fått på magen.. massa röda och bränn nässle liknande saker! åhh panik! hoppas det försvinner fort.. så länge får jag smörja mig med essex krämen jag har.. (finns bild på den tidigare i bloggen, i januari)

Kan även berätta att jag imorgon kommer ha den första ute idrotten. vi ska ha orientering i en och en halv timme! blir mjukisbyxor o tjocktröja för mig o om det är soligt solkräm i ansiktet! hoppas på moln på himmelen!!!

1 vecka efter!

Idag är det då 7 dagar sedan jag tog de sista tabletterna roaccutan! känns konstigt att tänka att jag inte äter dem längre.. men känslan i huden och kroppen är positiv! har bara en riktig finne på kinden.. en böld, men den har blivit mindre och är nog snart borta hoppas jag! och så har jag något lite vid mina läppar! annars inget.. man känner sig vacker! nästan iaf, snart så.. bilden jag la in tidigare visar ju hur huden ser ut så ni kan se det med egna ögon! det är ju bara ärr. känns skönt varje gång jag tar på mitt ansikte och det är lent ist för knöligt o äkligt! jag är så nöjd så! tänker positivt bara 7 veckor kvar sen så säger jag hej till solen på riktigt!

Läppsyl räddar liv!

Läpparna är så torra! och jag är så beroende av läppsyl! utan läppsylet klarar man sig inte! är som en drog eller något livsviktigt. okej det är livsviktigt just nu! hehe lyckan som uppstår när man hittar ett borttappat läppsyl i en tröja! min räddning för någon dag. jag använder ett läppsyl i veckan har blivit ganska många de här senaste månaderna! läppsyl räddar liv.. iaf mitt ;)

Bjuder på en bild på mina vackra ärr och mitt fina läppsyl mest för jag inte har något bättre för mig!


Och så passande till mitt svar på en kommentar så har ju såklart en av de där små inbyggda finnarna eller pormaskarnanvid min läpp exploderat som man ser på bilden! aja får ta till med mitt lilla knep med att använda en liten klick av en akne medicin jag använt innan som heter differin finns bild på den i inlägget som heter "let me tell u about hard work" skrivet i januari! den är väldigt bra att använda några kvällar som man har något sånt litet som man vill ha bort!

Kan även säga att huden känns slapp! man vill starmma åt den.. hoppas det blir bättre när ärren börjar försvinna, längtar!

Sjuk tjej säger hej!

Det tar på krafterna att vara sjuk, lider av hosta och feber så jag blir yr i skallen. idag var det meningen att jag skulle till skolan men i sista minuten ångrade jag mig o kände att det inte var så lönt. jag har inte varit i basängen på 11 dagar idag och det känns som fan.. och idag kan jag ju inte iheller träna! dock ska jag jobba så jag får vara i simhallen iaf haha! hoppas att det blir bättre med mig!

Iaf har de finnar jag hade den dagern jag slutade på roaccutan nästan försvunnit har bara två kvar som snart också är borta! sen får vi hoppas jag förblir så slätt och fin! men något som är lite märkligt är att jag är så torr på armarna och vissa delar av benen. för jag har ju inte varit i klor vatten på så pass länge. men tydligen har det inte så stor betydelse på huden!

Har bestämt att skriva veckovis om hur ansiktet förbättras och även någon bild om jag tycker det ser bättre ut! så idag blev det en liten bonos!

Kämpa på alla ni som går på roaccutan jag tror på er!

628 tabletter!

Jag har ätit 628 tabletter på 130 dagar! det är i genomsnitt 4.83 st om dagen! det är nästan sju askar tabletter, varje ask innehåller 100 st.

Jag började den 30 november 2011 med roaccutan men började inte blogga fören i dag 60 när jag kollat runt på andra som bloggar om deras roaccutan behandling. alltså den 28 januari 2012. jag ville göra en blogg för att för det första själv se utvecklingen men sen även för att det skulle vara kul att hjälpa någon annan som ha samma problem som jag har med akne!

Efter en väntan i ungefär en månad pga jobbiga doktorer som ansåg att jag skulle gå på p-piller i en hel månad innan jag fick roaccutan.. väldigt onödigt med tanke på att det bara ta en vecka innan man är säker från att bli gravid. så min behandling började men 3 tabletter varje morgon först 30 november!

30 november - 22 december = 23 dagar (3 st) = (69 tabletter)
23 december - 28 februari = 68 dagar (5 st) = (340 tabletter)
29 februari - 2 april = 34 dagar (6 st) = (204 tabletter)
3 april - 7 april = 5 dagar (3 st) = (15 tabletter)

Så ser det ut! men det känns så hemskt att sluta jag har bara lust att gå ner o äta upp de sista 72 tabletterna jag har.. lite tvångsbegär!!!! lite panik! fan också!

ROACCUTAN I MITT HJÄRTA!!!

130 dagar!

Då var de sista roaccutan tabletterna sväljda! jag har gått på roaccutan i 18 veckor o 3 dagar! nu hoppas vi på det bästa med min hud! det kan ju förbättras upp till 8 veckor efter avslutad kur. men det är ju inte lika kul att biverkningarna fortsätter också lika länge.. men jag är så tacksam för att jag fått använda denna super medicin i 130 dagrar!

Och till hur det varit de senaste 5 dagarna när jag bara ätit 3 tabletter om dagen! jag har för tillfället 4 finnar i mitt ansikte. min rygg är underbart vacker men minna armar är torra. jag tror jag får minska på sockret lite till.. men nu när det är lov så bryr jag mig inte riktigt om vad jag äter tyvärr! men det blir hårdträning de närmaste två veckorna sen! sen har jag en liten bekännelse om att jag drack alkohol här i veckan.. som man inte ska! men jag fick inte ont i min mage iaf denna gången känns jäkligt positivt! annars har jag inte märkt någon skillnad nu. bara det att det känts konstigt att bara ta 3 tabletter nu på morgonen.. o imorgon ska jag inte ha en ända! kommer kännas sjukt konstigt asså!! som om jag glömt dom o kommer får panik! aja det löser sig!

Jag kommer fortsätta blogga så klart men ska bara komma på något smart sätt att göra det på.. vet inte om jag ska räkna i veckor eller var tionde dag eller så! men det kommer information regelbundet om hur det går för mig iaf det lovar jag!


Roaccutan ♥!

Passtagning..

Igår var jag och fixade pass till mig. jag hade sminkat mig så att jag inte skulle se halt för jävlig ut! jag hade tänkt mycket på ansiktet och hoppades på att det skulle se bra ut för man får ju leva med passet i 5 år så det är ju bra om det ser normalt ut.. dock blev det jätte hemskt och man ser alla mina ärr fastten bilden är svart o vit! inte så kul.. jag är iaf tacksam för att jag har fått gå på roaccutan för annars hade det nog ser sju gånger värre ut!

Bara två dagar kavar med roaccutan nu!!!!

125 dagar!

Idag var det sista dagen som jag tog 6 tabletter! de sista fem dagarna som kommer så kommer jag bara att äta 3 tabletter för att se om det händer något negativt med huden på så kort tid när man minskar dosen. detta har jag själv kommit på för min läkare har jag inte kontakt med mer. hon sa att jag skulle sluta siste mars men jag la till några dagar.. men på lördagen den 7 april så har jag tagit den sista tabletten av roaccutan!!

Idag har jag varit väldigt trött av mig. kan bero på att jag ansträngt min kropp väldigt mycket under helgen eftersom jag simtävlat både lördag o söndag! man känner i kroppen att den kunde varit i bättre form än den är just nu fasten jag tränar som en galning! men man får bara hoppas på att om 1-2 månader så är kroppen med och kan vara i topp form! Annars är jag ganska torr på armarna och mina händer är känsliga.. råkade bara för en liten stund sedan skrapa bort allt skinnet på min ena knoge när jag drog den mot en dörr av misstag!

Jag har även tänkt på en sak!.. alla som skriver om deras roaccutan behandling är helt finnfria vid detta laget eller långt innan! men det är inte jag.. jag har några finnar hela tiden mest hakan som jag klagar om hela tiden men även några andra som dyker upp! :/ hoppas inte att det spelar någon roll hoppas att de försvinner under de två månaderna som roaccutan värkar efter att man tagit sista tabletten!! hoppas, hoppas..

Bra puder!

Tidigare har jag skrivet om bra foundation från maybelline new york och fit me serien. och nu har jag då även köpt pudret som är lika bra! för mitt gamla som också var bättre för huden passade inte med foundationen från fit me. så det blev till att köpa en ny! och just nu har HM extra pris på allt från fit me serien så värt att åka ditt och köpa det!

Pudret kostade 99 kr nu men brukar kosta 129 kr.


Imorgon kommer det uppdatering om dag 125!

OmAttHaAkne

Om att ha akne? Att gå på Roaccutan, Tetralysaler, Yasmine och Diane!

RSS 2.0