Motgång!

God Jul till alla kan jag ju börja med att säga! :) Just nu känns det som motgång gällande aknen! Jag är inte alls glad för vintern när den ger en mer utslag och sämre hud.. Man får ingen sol och allting känns just nu lite jobbigt.. På julafton av inte mitt ansikte alla bra. Hade 5 stora ömmande bölder och mycket sått.. Man känner sig bara irriterad och vill inte vara med något mer när det är så! Det värsta är att jag vet inte vad jag ska använda just nu.. Jag går ju inte hos någon läkare så har ingen läkarutskriven kräm jag använder. Jag har bara några gamla som jag använder någon enstaka gång när jag har något stort utslag. Igår använder jag proactive som jag har kvar sedan gammalt. Det var snart 2 år sedan som jag använde det dagligen. Lita av att det blossar upp nu är för att jag får i mig mer socker tror jag men så blir det ju när det är jul. Jag vet inte alls vad jag ska göra nu innan nyår med mitt ansikte. Jag vill ju gärna att det ska se bra ut till nyår. Får kanske använda proactive tills nyår en gång om dagen iaf. Man ska egentligen använda det både morgon och kväll men jag blir ganska röd i ansiktet av det. Så är bättre att bara göra det på kvällen. När det är såhär att jag har massa utslag i hela huvudet kan jag ju inte använda min roller.. Så den får vänta till det blir bättre! När jag solade solarium för några dagar sedan så hjälpte det inte alls. Blev bara för i huvudet fast jag bara solade 5 min.. Och till på köpet blev mina fräknar tydligare.. Men jippi.. Eller inte!! Får hoppas att allt blir bättre till nyår för detta ska fan bli den bästa nyåret någonsin!

Snart jullov!

Snart, snart, snart har jag jullov! En dag till i skolan och sen har jag lov!!! Sen tar jag jul och åker hem! Så skönt!!
 
Julen och nyår bjuder på en del goda saker både socker som jag skulle ta det lite försiktigt med när jag gick på roaccutan förra året och till nyår så blir det fest och alkohol något sådant blev det inte ifjor! Men i år woop woop! ;)
 
Hade tänkt sola solarium denna helgen så har inte använt rollern på några dagar och ska inte göra det några dagar efter i heller. Solariet kanske hjälper lite mot ärr också.. Men iaf så får jag lite färg och de gör att det syns lite mindre! Skriver mer om det när jag solat!
 
 
 

Vinter kallt!

Det är vinter, snö och kallt. Detta gör så ansiktet och läpparna blir torra! Inte kul.. Jag känner att jag tappat modet lite!? När vintern kommer så få man mer finnar.. De kommer liksom tillbaka.. Inte som innan, absolut inte men ändå man får mer.. Och ärren gör ju inte det hela bättre! Det känns och ser ut som om jag har rynkor ibland, men det är ju ärr men ja. Jag kan som jag skrivit innan inte använda dermarollern så många gånger i veckan eftersom jag tränar på morgonen fyra dagar i veckan. Jag blir så trött på det hela bara.. Vill gå på roaccutan igen efter som jag bara kunde gå 130 dagar vilket som var fyra månader, då hade jag 3 tabletter i en månad sen 5 tabletter i två månader och 6 tabletter i en månad. Jag vill gå en kur igen på 6 månader med 6 tabletter om dagen. Det är ju värt det! Men jag får vänta 9 månader om jag ska göra det igen.. För det är redan försent att göra det i år. Jag måste hällst börja den 1 september till 30 april för att det ska bli 6 månader och för att jag ska kunna vara i solen. Jag hoppas jag kan göra det nästa år.
 
     
↓↓
↓↓↓
 
 

OmAttHaAkne

Om att ha akne? Att gå på Roaccutan, Tetralysaler, Yasmine och Diane!

RSS 2.0