1 års bloggande!

Idag är det 1 helt år sedan jag började med denna bloggen efter att jag sökt runt på roaccutan med kombination av alkohol. Jag trodde verkligen inte då att det var så många som skrev om roaccutan eftersom det inte är ett godkänt läkemedlet i Sverige utan man måste ansöka om det. Jag tänkte även att det inte borde vara så många som ville skriva om att det hade akne och vissa bilder. Men det fanns det och jag är väldigt glad över att jag såg det och över att jag själv började skriva om det eftersom det är skönt att få vissa saker ur sig. Det är även jättekul om man kan hjälpa någon annan som har akne. Det är även ett super bra sätt att kunna gå tillbaka och se hur det var då. Man har så lätt för att glömma men då finns texterna och bilderna kvar som ett bevis. 
 
 
 

Vad tycker alla andra?

Mitt självförtroende när det gäller mitt ansikte har blivit mycket sämre efter jag gått på roaccutan. Nu stör man sig på när man får några finnar. Just idag ser jag inte så bra ut och jag har ont eftersom min näsa fått tre stora bölder på sig så jag är röd och har sjukt ont där. Och det är inte så att man kan sluta tänka på det i heller för det bultar något så fruktansvärt och det finns inget att göra åt saken.. Jag får bara vänta tills det går över och undertiden gå runt och se ut som en idiot. Just nu är det inte bara min näsa utan även hakan och lite pannan. Om jag sak vara ärlig så pallar jag inte med det mer. Jag vill inte! Det känns verkligen jobbigt. Och jag tänker på vad folk tycker mer nu. Idag tex hoppade jag in och var simlärare på morgonen. Jag undrar vad barnen och föräldrarna täkt. För min näsa ser inte klok ut just nu.. Jag undrar verkligen vad dom tänkt! Man kan ju undra varför jag bryr mig egentligen! Men det gör så ont och ser så jävla fult ut. Ansiktet är det första man ser så varför ska jag och så många andra se ut som några jävla ufon? Det var någon som sa till mig här om veckan att varför finns finnar? De är ju inte bra till något! Råttor, mös och till och med spindlar fyller en funktion men akne? Vad fan gör de för nytta? Och det är sant vad gör aknen? Jo, förstör människors ansikte och liv! 
 
Jag har försökt att få tag på den privata hudläkaren som jag gick lite hos men inte fick roaccutan. Men hon värkar för tillfället omöjlig att nå! Min plan är som sagt att få tetralysaler i 3 månader och sedan roaccutan i September! 

2013

Bättre sent än aldrig, Gott Nytt År!
 
Nu är det nytt år och då kommer det ske mycket nytt. Kanske inte så mycket just nu men senare i år så kanske! Just nu går jag ju som sagt inte på någon medicin eller kräm eller något. Det får sköta sig själv. Under julen var inte mitt ansikte så roligt fick väldigt mycket utslag. Det bättrade sig till nyår och nu så har jag endast ett stort utslag på min haka. Vet inte om jag ska höra av mig till en dockter men tror de.
 
Annat som blir nytt nu är att jag kommer att träna mer ska försöka få in två simpass mer i veckan och ett eller två gympass till. Så kommer blir träning varje dag fram över. 8 simpass o 1-2 gympass i veckan allt som allt. Jag försöker även ändra på mina matvanor. Försker vara mer nyttig, äta mer regelbundet och äta mig mätt samt försöka att kanske äta lite mindre mejeri produkter. För det jag tror min hud reagerar dåligt på är just socker och för mycket mejeri produkter. Så vi får se vad som händer!

OmAttHaAkne

Om att ha akne? Att gå på Roaccutan, Tetralysaler, Yasmine och Diane!

RSS 2.0