Dag & Natt..

Det är lite knepigt det här när man använder smink på dagarna i skolan och sen kommer hem.. Man vill kanske inte alltid tvätta bort det för när man gör det blir man alldeles röd i huvudet och helt plötsligt så syns var ända liten finne och alla ärr väldigt tydligt! Men jag måster ju använda bio-oil nu så jag ser om det fungerar eller inte.. Och sen på kvällen så vill jag gärna ha hudkräm eller ta på något uttorkade om man har något utslag man känner är pågång!
 
Så just så får jag ta på bio-oil när jag kommer hem från skolan, sen på kvällen kanske man duschar och sen ska sova då tar jag på något uttorkade på speciellt pannan där jag har lite små utslag just nu, och sen bio-oil på kunderna och hakan.. På helgen är det lite lättare för då kan man ju smörja ansiktet med bio-oil både på morgonen och på kvällen för jag använder inte smink då om man nu inte ska något speciellt.. Men annars så får folk leva med att se mina ärr!
 
Inte så lätt det här.. Men jag kämpar på som vanligt så det skall nog då!! 

Flyttat!

Nu har jag gjort det som jag sa skulle förändra en hel del.. Jag har flyttat hemifrån och börjat gymmnasiet.. Men jag kommer fortfarande bo hemma på de flesta helger.. Men nu är ju frågan om detta kommer påverka mitt ansikte? Man vet ju inte hur en ny miljö påverkar en.. Blir man mer stressad? Eller något med hormoner o sånt.. Händer det något så kanske aknen påverkas? Det får tiden utvisa men jag hoppas att allt går bra.. 
 
Men i morse, som alltid när man inte vill ha ett utslag för det är en speciell dag så får man det.. På min näsa men tack och lov gick det att sminka över! Men när man tittar på andra människor så ser man att där faktiskt är en hell del folk som ha lite akne problem! Det är synd och hemskt.. Jag såg en tjej förra veckan som var small, vältränad, fint hår och bra klädstil.. Men när man kommer till hennes ansikte så är hon så svullen och har hemsk akne. Jag blir så ledsen och tycker att det är synd om henne samtidigt som man vill springa fram till henne och skaka henne och säga,  - Roaccutan.. Det finns hjälp! Du behöver inte leva med det här!!!.. Men så kan man ju faktiskt inte göra, tyvärr! 

Glad tjej!

Åh vad glad jag blir! Imorse så gick jag in på min mobil och googlade min bloggs namn och fick upp ett sånt här fråge rum typ om någon som hade skrivit att den skulle börja på roaccutan snart! Och så hade ett par människor skrivit lite tips och hur det själv var och lite så! Och så hade någon skrivit min bloggs namn och skrev att det var en bra blogg!! Tack så mycket till dig! Så glad jag blir att jag kanske hjälper någon på något viss :)
 
Men jag se att jag varit dålig på att blogga! Jag har gjort två inlägg i Augusti bara, och här kommer det tredja!
Vad vill ni att jag ska skriva om ni som läser? Vad vil ni veta? Bara fråga!!!
 
Sen en sak till nu mera så svara jag på kommentarer med den nya funktionen som blogg.se har skappat! Så det syns inte att jag har svarat fören ni klicka på er egen kommentar! Och då står där Svar: och vad jag skrivet då. Och så är min vissninga bild med i sidan! Tycker ni det fungerar bra??
 
Just nu sitter jag och har tråkigt på mitt jobb på turistbyrån, så ist sitter jag och lyssnar på musik tittar ut över hammnen och bloggar! Men snart så är det slut med sommarjobbandet och dags att börja skolan igen! Det ska jag berätta mer om i ett annat blogginlägg, för mitt liv kommer ändras helt...

Bio-Oil och vitaminer!

Igår kväll tog jag min första vitamintablet och jag smörjde in mitt ansikte med Bio-Oil. 
 
Bio-Oil är en olja från som går att köpa på apoteket för 119 kr i en burk med 60 ml. Denna olja  är mot ärr, bristningar, ojämn hud, åldrande hud och uttorkad hud. Man ska smörja sig två gånger om dagen i minst 3 månader! Den luktar lite specielt den är parfymerad på något viss men kan inte säga med vad exakt. Man blir ju fettig av den men när man har det på dagen så är det inte så att man blir jätte glansig bara lite blank i ansiktet. Men det ser inte konstigt ut.
 
Och vittaminerna är såna vanliga som man ska ta två om dagen med mat. 
 
 
Nu får vi se om det hjälper mot mina ärr!! Spännande att se om 3 månader vet vi kanske resultater! Jag har fotat mitt anikte idag och ska göra det med jämna mellanrum och så klart lägga upp på bloggen! Jag är iaf rätt lycklig just nu! Tänk om det funkar!??? Vem vet!??? 
 

Mirakel!?

Jag har ju inte så mycket att skriva om för tillfället men en sak jag kan brätta är att jag fick ganska många utslag här i början av veckan i min panna. vilket som jag inte alls tyckte var något kul! men jag tog på lite av en gammal kräm som jag fått utskrivet innan jag fick roaccutan, den heter differin. och det hjälpte för nästa morgon hade det halverats och sen när det var kväll igen så var de helt försvunnan! sånt blir man glad över! när aldrig något har bittigt på det innan men efter roaccutan så går det så mycket lättare! för nu är det inte samma typ av akne längre, nu är de inte den svåra varianten som är långt under huden som knöllar.. nu är det yttligt!
 
Livet leker och allt går bra nu!!
 
Ps. För er som är nya läsare! I januari har jag skrivet om alla mediciner och allt som jag fått och provat mot akne!

OmAttHaAkne

Om att ha akne? Att gå på Roaccutan, Tetralysaler, Yasmine och Diane!

RSS 2.0