Fartfylld helg!

Imorgon är det fredag så härligt! Jag kommer ha en hyfsat bra dag med idrott, svenska och juridik. Men efter det börjar helgen som kommer vara full med massa måsten och tillfällen där jag vill vissa min bästa sid alltså en perfekt hud.. Den delen kan ju vara lättare sagt än gjort men jag ska försöka sova ut och använda differin på de finnar jag har och försöka bekämpa dem till lördag iaf. 
 
Jag ska sjunga, plugga till prov, på en konfirmation, gymma, jobba, tävla och bli utvilad till måndag och en ny hektisk vecka med prov och inlämningar sista rycket med andra ord innan sommarlovet nu..
 
Så glöm dina bekymmer för imorgon kommer nya!

17 år!

Idag fyller jag år och jag har haft en underbar ledig dag med familj och vänner!
Känns skönt att ännu ett år kunna se bättre ut på min födelsedag och inte ha ansiktet fullt av akne..  
Tack vara roaccutan och tetralysalerna känns allting lite bättre och som om det finns lite mer hopp! 
 
På tisdag ska jag börja vara i solen lite och sen se vad jag ska gör med mina ärr!
 

Sista tabletten!

Långt om länge så blev det ist idag den 6 maj som jag tog sista tetralysal tabletten! Känns skönt eftersom att nu kommer solen och värmen på riktigt kommer nog bli 21 grader imorgon! Men jag får ju vänta iaf en vecka innan jag är i solen.. Jag vet egentligen inte hur länge man ska vänta för det står inte i bipacksedeln... Men får ringa min läkare snart och berätta att jag slutat nu och hur vi ska gå vidare med krämen differin. Får även söka runt och kolla lite hur andra har gjort! Håller tummarna nu för att min hur håller sig i lite bättre skick!
 
Nä nu blir det och kolla lite serie o sen sova för ska upp kl 5 imorgon bitti.. Fy för! Men det är ju bara en kort vecka kan jag ju glädja mig med bara tisdag och onsdag kvar och sen fyller jag år dessutom på torsdag så det är ingen vanlig vecka detta!
 
Lycklig tjej inga fler tetralysaler!!

Valborg!

Igår var det Valborg ja!
 
Min valborg blev mer lyckad en föra året då fick jag ju egentligen inte dricka men så klart gjorde jag det ändå dum som man är haha dessutom hamnade jag inte riktigt där jag skulle det året! Men i år blev den bättre jag tillbringade dagen först lite i skolan sen statsparken i Lund och fest på kvällen. Det blev dock lite för mycket för min del men jag hade kul ändå!
 
På kvällen sov jag med sminket på och faktiskt blev min hud inte mer finnig eller något och sminket såg nästan lika bra ut mogonen efter som på kvällen. Det blev jag förvånad över.. Good work maybelline och fit me serien!

OmAttHaAkne

Om att ha akne? Att gå på Roaccutan, Tetralysaler, Yasmine och Diane!

RSS 2.0